Julkaistu: 12.04.2019

Haemme Oulun uusiin toimitiloihin huoltoasentajaa vaativissa maanrakennustöissä toimivien koneiden (mm. Doosan ja Bobcat) huolto- ja korjaustehtäviin. Alkuun työtä tehdään hallissa, mutta jatkossa on mahdollisuus siirtyä kenttätöihin. Kenttähuoltoasentajiemme käytössä on yhtiön hyvin varusteltu huoltoauto sekä tarvittavat työkalut ja testerit. 

Hae meille, mikäli Sinulla on sähkö- ja hydrauliikkaosaamista, kädentaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä ja olet ollut jo pienestä pitäen kiinnostunut työkoneista. 

Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön eteenpäin menevässä suomalaisessa yrityksessä, nykyaikaiset toimitilat ja työkalut sekä ammattitaitoisen huoltotiimin Oulussa. Työ ei ole pelkkää letkun tai öljyn vaihtoa, vaan monimerkkikorjaamossa pääset tekemään osaamisesi mukaan myös vaativampia remontteja. Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti ja tukenasi ovat myös tekniset päälliköt, työnjohtajat sekä muut asentajakollegat toimipisteillämme ympäri Suomen. Käytössämme on myös työaikapankki. 

Soita meille: Korjaamopäällikkö Pentti Lantto, puh. 0400 947 479 tai HR Satu Särkkä, puh. 0400 980 630 (arkisin klo 15-17). Lähetä hakemuksesi sähköpostitse rekry@realmachinery.fi 30.4.2019 mennessä otsikolla huoltoasentaja Oulu. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. 

Edustuksiamme