Työnjohto:

Lempäälä
Puh. 020 734 7441
Avoinna arkisin 07.00-15.00

Kerava
Puh. 010-841 2644
Avoinna arkisin 07.00-15.00

Kuopio
Puh.040 051 4496
Avoinna arkisin 07.00-15.00

Turku
Puh. 020 734 7442
Avoinna arkisin 07.00-15.00

Oulu (Wetteri Power)
Puh. 020 778 8913
Avoinna arkisin 08.00-16.00


Myynti ja huoltosopimukset:

Iisakki Korkiatupa
Aluemyyntipäällikkö, jälkimarkkinointi
0400 514 508

RealMachinery tarjoaa kattavat huolto-, korjaamo- ja varaosapalvelut kaiken merkkisten ja mallisten maanrakennuskoneiden sekä nostokoneiden ja trukkien valtakunnallisesti! Toimimme virallisena huoltona Doosan,  Ammann, Mecalac, Haulotte, Palfinger, Grove ja Potain koneille, joihin saat kauttamme aina alkuperäiset varaosat, joilla takaat koneesi kunnon ja toiminnan pitkäjänteisesti.

Palvelemme kaikkia asiakkaitamme aina laadukkaasti sekä asiakaslähtöisesti omien nykyaikaisten raskaskonekorjaamoidemme sekä valtakunnallisen sopimushuolto - ja yhteistyökumppaniverkostomme kautta. Sopimushuolto ja yhteistyökumppaniverkostomme yhteystiedot löydät muun muassa täältä

Meillä on lisäksi käytössämme yli 20 nykyaikaista ja hyvin varusteltua kenttähuoltoautoa, joiden avulla palvelemme asiakkaitamme laadukkaasti korjaamojemme lisäksi myös työmailla ja kentällä. Hyödynämällä korjaamo- ja huoltopalveluitamme pystymme auttamaan asiakastamme työskentelemään työkoneellaan turvallisesti, tehokkaasti sekä ilman kalliita seisahduksia.

Kysy myös juuri sinun koneellesi räätälöityä RealMachineryn huoltosopimusta, jonka avulla pystyt varmemmin ennustamaan koneesi huoltoja sekä pidät työkoneen jälleenmyyntiarvon korkealla. Huoltosopimuksen avulla pystymme ennakoivasti ehdottamaan koneellesi huoltoa, jolloin sinun työtaakkasi vähentyy ja voit keskittyä omaan erityisosaamiseesi.

Ota yhteyttä huolto- sekä korjaamopalveluiden henkilökuntaamme ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi!

Mikäli huollettua tai korjattua konetta ei noudeta sovitussa ajassa toimipisteiltämme, perimme jokaiselta päivältä 100€ pihavuokramaksun. Noudatamme huolto- ja korjaamopalveluissa Teknisen kaupan liiton palveluiden yleisiä sopimusehtoja. Ehdot löydät yritys-sivultamme

Kauttamme myös katalysaattorien sekä hiukkassuodattimien pesupalvelut

Yhteistyössä EKO DPF:n kanssa, tarjoamme katalysaattorien sekä hiukkassuodattimien pesupalvelut maanrakennuskoneisiini Lempäälän ja Keravan toimipisteillämme.  Palvelu sisältää pesupalvelun lisäksi tuotteiden fyysisen kunnon tarkistamisen sekä toimintakunnon mittaamisen. 

Pesupalvelun avulla pidennät koneesi elinkaarta ja säästä luontoa jätteiden oikeanmukaisen käsittelyn kautta. EKO DPF:n puhdistusmenetelmä on patentoitu ja tarjoaa eritttäin hyvän tuloksen.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja palvelusta!

Kattava sopimushuoltoverkostomme palvelee sinua ammattitaitoisesti

Sopimushuoltoverkostomme kattaa koko Suomen ja palvelee asiakkaitamme ammattitaitoisesti valtakunnallisesti. Katso sinua lähin oleva sopimushuoltajamme alta löytyvän linkin takaa.