Haulotte henkilönostimet RealLiftiltä

Haulotte on yksi maailman johtavista ihmisten ja materiaalin nostolaitteiden valmistajista ja toimittajista.  Valikoimastamme saat laadukkaat Haulotten saksilavat, kuukulkijat sekä mastonostimet eri työkohteisiin. Meiltä saat niin diesel- kuin sähkökäyttöiset nostimet työmaalle joustavasti. Haulotten nostimet sopivat erinomaisesti muun muassa teollisuuden tarpeisiin sekä konevuokraamoiden valikoimiin.

Meiltä myös saatavilla uuden PULSEO-sähkönostinsarjan HS 15E saksilava sekä HA20 LE kuukulkijat.

Tutustu tuotteisiimme ja ota yhteyttä nostinmyyntimme ammattilaisiin jo tänään!

Haulotte on yksi maailman johtavista ihmisten ja materiaalin nostolaitteiden valmistajista ja toimittajista. Suunnittelemme ja markkinoimme laajan valikoiman kurottajia ja henkilönostimia, jotka on tarkoitettu pääasiassa laitevuokrausyrityksille ja valmistussektorille.
 
Haulotte on enemmän kuin pelkkä laitteiden toimittaja. Se on globaalien ratkaisujen toimittaja, jonka ensisijainen tavoite on tehokkaasti vastata asiakkaiden ja käyttäjien päivittäisiin tarpeisiin ja erityisiin käyttövaatimuksiin. Tämän lähestymistavan mukaisesti se tarjoaa räätälöityjä rahoitusratkaisuja näihin tuotteisiin tehtävien investointien helpottamiseksi ja integroituja palveluita laitteiden elinkaaren ja jäännösarvojen optimoimiseksi jälleenmyyntiä varten (tekninen apu, koulutus, varaosat, takuu- ja huoltosopimukset, pakollisten määräaikaisten huoltokäyntien hallinta… ).
 
Haulotte valmistaa ja tarjoaa myytäväksi laajan valikoiman laitteita ilma -alusten asiantuntijana:

Tutustu Haulotte valikoimaamme:

Edustuksiamme