Julkaistu: 17.08.2018Haemme trukkimyyjää vastaamaan Pohjois-Suomen trukkimyynnistä, asiakashankinnasta sekä asiakassuhteiden ylläpidosta ja kehittämisestä. Tuotevalikoimamme kattaa kaikki trukit eri käyttökohteisiin. Päätrukkiedustuksemme on Hyster. Lisäksi edustamme Bulmor, Carer sekä Mol -tuotteita.

Olet aktiivinen myyjä ja vastaat koko myyntiprosessista asiakkaiden kontaktoinnista lähtien aina koneiden tarkastamiseen ja luovuttamiseen saakka. Hoidat asiakasneuvottelut ja laadit tarjoukset sekä sopimukset itsenäisesti. Tunnet trukkien toimintaperiaatteita ja osaat vastata koneen tekniikkaa koskeviin kysymyksiin, tai ainakin sinulla on voimakas tahto oppia joka päivä lisää tällä alalla. Työskentelet asiakaslähtöisesti ja kykenet hoitamaan työt loppuun saakka. Osaat englantia ja käytät nykyaikaisia tietojärjestelmiä sujuvasti.

Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön, itsenäisen toimenkuvan sekä kannustavan palkan kehittyvässä yrityksessä. Tukenasi tehtävässä ovat ammattitaitoiset kollegat Jyväskylässä, Lempäälässä, Keravalla ja Oulussa.

KesLift on nyt osa RealMachinery-koneryhmää. Kaikki maahantuomamme merkit ovat alan ehdotonta huippua ja toimimme valtakunnallisesti. Koulutamme henkilökuntaamme aktiivisesti ja tarjoamme etenemismahdollisuuksia.  Henkilöstöä koneyhtiöissämme on jo 130. Lisätietoja https://www.realmachinery.fi/yritys/reallift/

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse rekry@realmachinery.fi 5.9.2018 mennessä. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Aluksi työskentelet kotitoimistolta käsin, mutta jatkossa toimistosi tulee sijoittumaan RealMachineryn uusiin, parhaillaan rakenteilla oleviin toimitiloihin    Graniittitielle.

Soita meille:

Myynti Ari Miettinen, puh. 0400 731 349
Myynti Jesse Kuhlman puh. 0400 820 409
HR Satu Särkkä, puh. 0400 980 630

Edustuksiamme