Yleiset sopimusehdot

RealMachinery konekonserni (RealMachinery, RealLift, Keslift, RealRental Finland, RealParts, DaeTek) noudattaa Teknisen Kaupan liiton yleisiä sopimusehtoja, ellei muuten erikseen sovita.

Y-tunnus: 2340210-9

VARAOSIEN PALAUTUSEHDOT

  1. Kaikista palautuksista on sovittava etukäteen varaosamyynnin tehneen myyjän kanssa. Palautettavan tuotteen/tuotteiden mukaan on liitettävä joko alkuperäisen toimituksen tilausvahvistus / lasku tai vähintään tilausvahvistuksen / laskun numero.
  2. Osat on palautettava viimeistään 14 päivän kuluessa toimituspäivästä.
  3. Lähetystä koskevat huomautukset on tehtävä seitsemän päivän kuluessa tavaran toimituksesta.
  4. Palautettavien osien on oltava alkuperäisessä pakkauksessaan ja myyntipakkausten tulee olla siinä kunnossa, että se voidaan sellaisenaan myydä uudelleen ilman uudelleenpakkausta.
  5. Jos tuote on viallinen tai toimitus virheellinen, lähetys voidaan palauttaa ilman lisäkuluja Myyjän rahtisopimustunnuksilla. Varaosien myyjä ohjeistaa palautuksesta sovittaessa, mitä rahtitapaa milloinkin käytetään.
  6. Mikäli asiakas haluaa palauttaa osia, jotka on asiakkaan puolelta tilattu virheellisesti tai joita ei ole tarvittu, palauttaja maksaa tavaroiden palautusrahdin. Hyvityksen maksimiarvo on tällöin 80 % alkuperäisestä ostohinnasta, rahtikuluja ei hyvitetä. Verottomalta ostohinnaltaan alle 50,00 euron tuotteita ei voi palauttaa. Tuotteen myyjä määrittelee hyvityksen arvon palautuksesta sovittaessa.
  7. Käytettyjä tai paikalleen kokeiltuja osia ei voi palauttaa.
  8. Tehdastilauksena toimitettujen tuotteiden palautus käsitellään aina tapauskohtaisesti ja hyväksytään pääsääntöisesti vain mikäli tuote on viallinen tai toimitus virheellinen.
  9. Hyväksytyistä palautuksista lähetetään tilaajalle hyvityslasku, jonka määrän voi vähentää tulevista ostoista tai halutessaan pyytää maksettavaksi suoraan tilille.
  10. Palautukset, jotka eivät täytä palautusehtoja, lähetetään takaisin asiakkaalle tämän kustannuksella.

Edustuksiamme